Platformbijeenkomst kennisuitwisseling windenergie

Datum
30 maart 2017
Locatie
Polderrestaurant De Haven van Eemnes
Inloop vanaf
13:30 uur
Aanvang
14:00 uur
Einde
20:00 uur
Organisator
Windunie
 
Gratis, op uitnodiging
Adres

Eemweg 112
3755 LD Eemnes
Toon locatie op Google Maps
Contactpersoon
Tessa Felix
030 753 3117
tessa.felix@windunie.nl
Site
http://www.dehavenvaneemnes.nl/

Windunie heeft vanuit haar rol als adviseur en als coöperatie te maken met windontwikkeling in alle mogelijke fasen. De wereld van de windontwikkeling verandert snel; windparken die nu ontwikkeld worden, hebben op sommige gebieden een andere aanpak dan parken die jaren geleden zijn ontwikkeld. Anderzijds zijn bepaalde procedures al jaren hetzelfde en lopen nieuwe parken nu wellicht tegen dezelfde zaken aan als bestaande parken toen. Wij zijn ervan overtuigd dat parken in alle fasen van ontwikkeling van elkaar kunnen leren. Windunie wil de parken waarmee ze samenwerkt graag iets extra’s bieden door ze met elkaar in contact te brengen en kennisuitwisseling te faciliteren.

Om die reden hebben we het zogenaamde Platform kennisuitwisseling windenergie opgericht. Na de eerste succesvolle bijeenkomst in december 2016, volgt nu een tweede bijeenkomst met als thema ‘interne organisatie’. Hoe zorg je dat je intern iedereen binnen boord houdt, de neuzen dezelfde kant op houdt, en hoe ga je om met leden die structureel kritisch zijn of juist liever een andere koers willen varen?

De deelnemende parken hebben inmiddels een mail ontvangen met uitgebreide informatie over het programma; dat duurt van 14:00 – 18:00 uur met aansluitend een diner.