Windmaand maart 2019

Windmaand maart 2019
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Speciaal voor leden: regiobijeenkomsten en 'Mijn Windunie'

Afgelopen week heeft u een uitnodiging gehad voor de regiobijeenkomsten. Inmiddels hebben we dinsdag 26 maart de eerste en meteen ook een geslaagde regiobijeenkomst in Groningen gehad.

De avond leverde een interactieve dialoog op over de wensen en behoeften van onze leden, gevolgd door een Masterclass over het Klimaatakkoord en discussies op een aantal belangrijke thema’s en kansen rondom de Regionale Energie Strategieën. Graag verwelkomen we u dan ook in Friesland op 9 april, Flevoland op 16 april of Noord-Holland op 23 april.

Wijzigingen voor de regiobijeenkomsten in Friesland en Flevoland

Friesland:
De regiobijeenkomst in Friesland is een week verplaatst. Deze stond in eerste instantie gepland op dinsdag 2 april. Hij gaat nu een week later plaatsvinden: dinsdag 9 april a.s. De locatie blijft De Wijnberg in Bolsward.

Flevoland:
Voor de regiobijeenkomst in de regio Flevoland hebben wij een andere locatie gekozen. De nieuwe locatie is: Zuiderzoet, Slingerweg 5 te Zeewolde.

'Mijn Windunie'

Wij wijzen u er graag op dat u als lid van Windunie kunt inloggen op het speciale ledengedeelte ‘Mijn Windunie’ op de website van Windunie. Dit kan via de knop ‘Mijn Windunie’ rechtsboven. Drukt u de knop ‘Mijn Windunie’ in, dan komt u op de inlogpagina terecht. U kunt zich daar aanmelden met uw e-mailadres en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u een nieuwe aanvragen op dezelfde inlogpagina.

Bent u ingelogd, dan komt u op een aparte ‘ledenwebsite’ terecht. U kunt daar informatie inzien die speciaal voor leden bedoeld is. Daaronder vallen onder andere de data en agendastukken van de bijeenkomsten en de ledenlijst van de coöperatie.

Mocht u vragen hebben over ‘Mijn Windunie’ dan kunt u ons een mail sturen.