Webinar: maximaal rendement met uw productie installatie!

Sinds 1 mei dit jaar ben ik, Ruud Speijer, werkzaam als salesmanager bij Windunie. Mijn voornemen is om energieproducenten helpen met het beantwoorden van de vraag: “hoe kan ik maximaal rendement behalen met mijn productie-installatie”.

Mijn achtergrond ligt in de biobased economie waarbij ik samenwerkte met agrariërs om mooie producten te maken van hun agrarische reststromen. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam isolatiemateriaal voor de bouwnijverheid. Of bioplastic producten voor de verpakkingsindustrie. Dit heb ik met veel plezier en fascinatie gedaan, maar ik vond het tijd dat ik mij ging verdiepen in de duurzame energietransitie.  Mijn werkzaamheden bij Windunie maken dat mogelijk.

Ruud Speijer - Salesmanager Windunie

Ruud Speijer – Salesmanager

Wat doe ik bij Windunie?
Concreet betekent het dat ik mij bij Windunie vooral bezig hou met het vinden van nieuwe leden voor de Windunie- en Zonunie-Pool. Dit doe ik door onze scherpe stroomcontracten en het Windunie lidmaatschap aan te bieden aan wind- en zonne-energie producenten. Ik ga graag met u hierover in gesprek.

Het is weer die tijd van het jaar: nieuw stroomcontract

In het land van duurzame stroomcontracten is inmiddels de tijd aangebroken dat windenergieproducenten een keuze (moeten) gaan maken voor een nieuw stroomcontract in 2020.  Windunie kan daarin natuurlijk veel betekenen, met de Windunie-Pool!

Zekerheid met de Windunie-Pool

De Windunie-Pool bundelt stroom van energieproducenten en verkoopt dit aan de best biedende partij. Door onze samenwerking met Greenchoice profiteren energieproducenten van een premie die Greenchoice betaalt: de Windunie-factor. Deze bestaat uit een extra uitbetaling van momenteel 3,15% plus €1,05 per MWh. Door deze premie en de mix van Endex en EPEX biedt de Windunie-Pool u veel zekerheid. Daarbij betaalt Greenchoice de lidmaatschapsbijdrage voor het volume dat aan hen geleverd wordt. Met dit stroomcontract ontvangt u de marktprijs voor uw GvO’s en bent u uiteraard lid van de Coöperatie Windunie met alle voordelen van dien. Ook heeft u de keuze, in het eerste jaar van uw Poolcontract, uit een aantal scherpe instapprijzen.

Nu ook met EPEX

De Windunie-Pool heeft nu ook een extra keuzemogelijkheid. Namelijk een stroomcontract gebaseerd op de EPEX (jaargemiddeld). Dit SDE-volgend stroomcontract kan een uitkomst zijn wanneer uw turbine nog SDE heeft, omdat er op deze manier geen afwijking ontstaat met uw subsidie. Door onze samenwerking met Greenchoice ontvangt u de Windunie-factor van €1 per MWh bovenop uw SDE.

Schrijf nu in voor het webinar over wind stroomcontracten

Wilt u graag wat meer informatie ontvangen over onze uitbetaalprijzen? Kent u iemand die wellicht interesse heeft in een nieuw stroomcontract? Wij organiseren op 18 september om 15:00 een gratis interactieve webinar waarin wij alles uitleggen over onze wind stroomcontracten en wat het Windunie lidmaatschap betekent voor u. U kunt zich aanmelden voor het webinar door hier te klikken. U kunt mij ook rechtstreeks bereiken via onderstaande contactgegevens.

Schrijf nu in voor het webinar over wind stroomcontracten

Wilt u graag wat meer informatie ontvangen over onze uitbetaalprijzen? Kent u iemand die wellicht interesse heeft in een nieuw stroomcontract? Wij organiseren op 18 september om 15:00 een gratis interactieve webinar waarin wij alles uitleggen over onze wind stroomcontracten en wat het Windunie lidmaatschap betekent voor u. U kunt zich aanmelden voor het webinar door hier te klikken. U kunt mij ook rechtstreeks bereiken via mail: Ruud.speijer@windunie.nl of telefonisch: 06 – 12 36 46 19.