Bezoek Windunie op Evenement HIER opgewekt!

Windunie op HIER Opgewekt

Vrijdag 29 november 2019 vindt de achtste editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. Windunie is een van de sponsoren en geeft een partnersessie, zit met Energie Samen in een deelsessie en je kunt ons ontmoeten bij de Windunie stand op de beursvloer!

Windunie partnersessie “Van 50% naar 100% lokaal eigendom”
Van 50% naar 100% lokaal eigendom? Het is mogelijk! Tijdens deze sessie geeft Windunie inzicht in de mogelijkheden voor o.a. procesparticipatie en mede-eigenaarschap bij wind- of zonneprojecten. Is deze aanpak wat voor jou? Doe de test tijdens deze interactieve partnersessie.
Moderator: Willem Verhaak (Windunie).

De partnersessie is inmiddels helemaal vol, maar we staan je graag te woord op andere momenten tijdens deze dag bij de Windunie stand. Je kunt ook direct een afspraak maken met ons. 

Deelsessie “50% eigendom van de lokale omgeving: wat en hoe?”
In het Klimaatakkoord staat het streven naar 50% eigendom van de lokale omgeving. Dat is mooi, maar wat betekent dit nu écht? Dat kom je in deze sessie te weten. Grootschalige wind- en zonprojecten op land ontwikkelen we voortaan mét de lokale omgeving. Hoe? We geven voorbeelden uit de praktijk. Met medewerking van: Liesje Harteveld (Energie Samen), Cilou Bertin (Energie Samen), Siward Zomer (Energie Samen), Jennie Tissingh (Windunie).

Laat je op het Evenement HIER opgewekt inspireren door de voorbeelden die er al zijn. Met 900 bezoekers en ruim 25 deelsessies belooft het een energieke dag te worden!