Windmaand december 2020

Windmaand december 2020
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Bestuurscolumn

Fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Het jaar 2020 is weer bijna ten einde. Een jaar dat de boeken in gaat als een bijzonder jaar met positieve en negatieve kanten. We vinden het als bestuur heel jammer dat we elkaar niet zo veel hebben kunnen zien als we graag hadden gewild. Desondanks hebben we als bestuur met dank aan de ondersteuning vanuit de organisatie goed kunnen functioneren.  

Het positieve aan het jaar is dat het goed gewaaid heeft! Voor een prijs die “voorzichtig uitgedrukt” alleszins redelijk is. Als deelnemers mopperen we wel eens wat, maar de Windunie-Pool functioneert goed en geeft voor velen rust.

Dit jaar hebben we ook behoorlijk wat nieuwe leden mogen verwelkomen. En daarnaast zijn wij heel blij dat we met VWF en VWG veel gesproken hebben over samen optrekken, wat geleid heeft tot een partnerovereenkomst.

Volgend jaar wordt ook een bijzonder jaar. We vieren dan ons 20-jarig jubileum! Twee decennia liggen alweer achter ons. We gaan hier uitgebreid aandacht aan schenken en het is nu nog niet het moment om terug te kijken maar met enige trots gaan we wel dit lustrum in 2021 tegemoet!

Er staat een mooie organisatie met gemotiveerde en betrokken medewerkers en een groeiende coöperatie met een inmiddels zeer divers ledenbestand. Als bestuurder, maar ook gewoon als lid, ben ik blij hier een onderdeel van uit te mogen maken!

We zien elkaar vast in het nieuwe jaar weer!

Cor de Graaf
Bestuursvoorzitter

Bestuur@windunie.nl