Windmaand augustus 2021

Windmaand augustus 2021
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Vacature: commissielid Poolcommissie

De Poolcommissie van de Windunie-Pool zoekt een nieuw commissielid die voor een minimale termijn van 2 jaar betrokken wil zijn. De Poolcommissie vertegenwoordigt de deelnemers aan de Windunie-Pool en adviseert hierbij de organisatie van Windunie-Pool over de uitvoering met focus op de bijbehorende handelsstrategie. Momenteel bestaat de Poolcommissie uit 4 gemotiveerde commissieleden.

Wat houdt de rol in de Poolcommissie in?

Als commissielid geef je de Windunie-Pool organisatie advies over de uitvoering van de Windunie-Pool. Focus hierbij ligt op de handelsstrategie.  Elk kwartaal is er een Windunie-Poolcommissievergadering, waar de relevante onderwerpen worden besproken. Twee keer per jaar organiseren wij een vergadering voor alle leden met een Windunie-Poolcontract waarbij de Poolcommissie aanwezig is.

Wat vragen we van je?

  • Je bent nauw betrokken bij Windunie en denkt graag mee over de Windunie-Pool
  • Je neemt deel aan de Windunie-Pool
  • Je hebt interesse en/of affiniteit met de stroommarkt
  • Je bent een integere en betrouwbare teamspeler. Je bent een evenwichtig commissielid en tevens een stevige gesprekspartner met overtuigingskracht. Je voelt exact aan wat de belangen zijn van de Windunieleden met een Windunie-Poolcontract en werkt met een coöperatief hart.
  • Je bent beschikbaarheid voor de poolcommissievergaderingen en de poolvergaderingen.
  • Beschikbaar voor de verwachte tijdsbesteding die kan variëren, maar gemiddeld ongeveer 4 uur per maand is.

Wat bieden wij?

We bieden je een veelzijdige rol in binnen de Windunie Pool. Het is een kans om mee te helpen aan de verdere groei van de Windunie-Pool. Je werkt samen met inspirerende, deskundige collega-commissiegenoten vanuit verschillende disciplines en werkt samen met de Windunie organisatie die uitvoering geven aan de Windunie-Pool.

Reageren op deze vacature

Voor meer informatie over de functie kunt u per mail contact opnemen met Jan Veenink (voorzitter van de Poolcommissie).