Windmaand juni 2022

Windmaand juni 2022
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Mariska Weijer

Afscheid van Windunie

Zoals op de Algemene Ledenvergadering reeds medegedeeld, neem ik na bijna 7 jaar Windunie afscheid van Windunie. Graag neem ik langs deze weg afscheid van u. Ik heb enorm genoten van mijn tijd bij Windunie.

Het samenwerken met fijne collega’s en een betrokken achterban, de dynamiek van een coöperatie die altijd in beweging is: het waren mooie jaren waarin ik veel heb geleerd, ruimte heb gekregen om me te ontwikkelen. Ik zal er altijd met veel plezier en liefde op terug kijken.

Per 1 augustus 2022 ga ik aan de slag als Programmasecretaris Energiesysteem bij het ministerie van EZK. In dat programma pakt de rijksoverheid de regie op het klimaatneutraal maken van het energiesysteem in 2050. Het kan dus goed zijn dat we elkaar in de toekomst nog eens tegenkomen.

Veel Windunie-leden zijn gewend mij rechtstreeks te benaderen met vragen of wanneer zij ergens mee zitten. Daarom is het goed dat u weet dat ik na 23 juni niet meer bereikbaar zal zijn via mijn bij u bekende telefoonnummer of e-mailadres.

Bij wie kunt u voortaan terecht?

Het is natuurlijk belangrijk dat u weet bij wie u voortaan terecht kunt met uw vragen. Véronique Eldering volgt mij op en wordt Accountmanager Coöperatie. Zij is bereikbaar via veronique.eldering@windunie.nl of 06 – 30 900 391. Nicole de Roy is beschikbaar als eerste aanspreekpunt voor uw vragen: nicole.de.roy@windunie.nl of 06 – 30 339 849. En u kunt terecht bij het secretariaat via secretariaat@windunie.nl of 030 – 753 31 10.

Ik wil u van harte danken voor de bijzondere jaren bij deze coöperatie. Ik wens u veel geluk en gezondheid toe, en voor deze coöperatie natuurlijk een mooie toekomst in duurzame energie!

Mariska Weijer