Windmaand maart 2020

Windmaand maart 2020
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Corona update

Windunie werkt door

Windunie medewerkers blijven de komende weken online bereikbaar. Onze medewerkers werken vanuit huis en zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via mail en per telefoon.

We zien dat deze crisis veel van iedereen vraagt. Wij merken dat onze hele achterban economisch geraakt wordt door deze crisis. Tegelijk zien we dat de situatie het beste in mensen naar boven haalt. Veel initiatieven zijn opgestart om elkaar op een of andere manier bij te staan.

Windunie beperkt economische risico’s

Windunie faciliteert thuiswerken en zorgt daarmee dat de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang vinden. Op die manier beperken we de economische risico’s. We zijn ons ervan bewust dat deze landelijke maatregelen een groot economisch effect zullen hebben en zijn daarom actief met het monitoren en managen van de ontwikkelingen in nauw overleg met onze werknemers. Relevante updates delen we met u zodra deze beschikbaar zijn.

U kunt bij ons terecht voor vragen

Belangrijk is dat we deze tijd samen goed doorstaan en oog blijven houden voor elkaar. Dit betekent dat het kantoor in ieder geval gesloten blijft tot 28 april. Voor vragen kunt u terecht bij het coöperatiebestuur en bij Mariska Weijer via mail of via 06 54 12 37 80.

Met vriendelijke groet,

Cor de Graaf
Voorzitter bestuur Windunie