Windmaand augustus 2017

Windmaand augustus 2017
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Even voorstellen

Nieuwe medewerkers

Windunie is afgelopen maand weer gegroeid; we kregen er drie nieuwe medewerkers bij. We stellen ze graag aan u voor.

Menno van de Lustgraaf

Het exploitatieteam is per 1 augustus een nieuwe adviseur rijker. Menno gaat zich binnen onze huidige en toekomstige projecten met PPA-tendering en exploitatiegerelateerd advies bezig houden. Hij wordt enthousiast van verbetering, verandering en innovatie; in de duurzame energiesector voelt hij zich dus als een vis in het water. En dat blijkt ook uit zijn eerdere ervaringen; vóór Windunie deed hij de inkoop en handel van duurzame energie bij Vandebron en Nuon. Menno woont met zijn vrouw in Amsterdam West; naast zijn werk doet hij aan sport (crossfit en wielrennen), gaat hij graag back-to-                                                  basic op vakantie en bezoekt hij regelmatig festivals.

Robert Tann

Robert is halverwege augustus begonnen bij Windunie Trading. Hij analyseert alle data die er op deze afdeling binnenkomt en onderzoekt hoe we hier meer uit kunnen halen. Samen met Sierk en Jochem kijkt hij daarnaast hoe Windunie het verkoopproces op de energiemarkt kan verbeteren; ook hier komt een hoop statistiek bij kijken. Robert is Brits van oorsprong en spreekt al een goed woordje Nederlands, maar als het werktechnisch iets ingewikkelder wordt, zal hij zich vooralsnog het liefst in het Engels uitdrukken. Hij woont met zijn vriendin, hond en twee konijnen in Amsterdam Oost en doet in zijn vrije tijd aan yoga en kajakken.

Marjolijn Krul

“Hé, een bekend gezicht”, denkt u misschien. En dat klopt: Marjolijn is namelijk in maart bij Groenbalans aan de slag gegaan als MVO adviseur. Op 14 augustus heeft ze de overstap gemaakt naar Windunie. Binnen de afdeling Exploitatie zal ze een aantal collega’s ondersteunen bij het verlichten van de werkdruk; zo zal ze de komende tijd met Mariska Weijer samenwerken op het gebied van ledenzaken en zal ze het adviesteam gaan ondersteunen.