Windmaand oktober 2017

Windmaand oktober 2017
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Ontmoet Windunie op Evenement HIER opgewekt

Evenement HIER opgewekt is het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland. Dit jaar is het thema ‘groeien en versterken’. Natuurlijk is Windunie hier ook aanwezig.

Windunie verzorgt binnen de themalijn Projectrealisatie de interactieve deelsessie ‘Communicatiestrategie bij coöperatieve windprojecten’. Tessa Felix, communicatieadviseur bij Windunie, deelt haar ervaringen bij onder andere Windpark Zeewolde op het gebied van communicatie. Zij doet dit samen met Inge Verhoef van De Windvogel en Rijne Energie. Samen bespreken ze de communicatiedilemma’s die je in windprojecten tegenkomt en welke communicatiestrategieën zij toepassen om de omgeving te informeren én te betrekken. Lees hier meer over de sessie.

Op de beursvloer

Windunie staat de hele dag op de vloer met een eigen stand. Zo hopen we veel enthousiaste burgerinitiatieven te ontmoeten en te kijken of we elkaar kunnen versterken in het realiseren van nieuwe duurzame energieprojecten.

Evenement HIER opgewekt vindt plaats op 17 november in ’t Spant in Bussum, van 9:30 tot 18:00 uur. U kunt zich hier aanmelden. Kijk voor meer informatie op https://www.hieropgewekt.nl/evenement-hier-opgewekt.