Windmaand oktober 2019

Windmaand oktober 2019
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Stap over op het stroomcontract van de Zonunie-Pool

‘‘Samen kom je verder". Niet alleen met windenergie. Sinds 2011 is Windunie ook actief in zonne-energie en in 2017 is de Zonunie-Pool opgericht. Inmiddels leveren onze 260 leden gezamenlijk een totale productie van ruim 800 GWh stroom per jaar dat met wind en zonne-energie wordt opgewekt.

Steeds meer Windunie-leden realiseren zonneprojecten. Windunie-lid Gert van der Veen: ‘Een sterk punt van Windunie en de Zonunie-Pool is dat de kosten en opbrengsten inzichtelijk zijn, er veel kennisdeling is en je onbezorgd geniet van je investering’. Onze expertise op het gebied van wind en zonnestroomverkoop zorgt voor een goede prijs voor steeds meer nieuwe leden.

Zonnestroom via Windunie verkopen

Met de Zonunie-Pool kiest u voor zekerheid én een goede prijs voor uw geproduceerde stroom. De Zonunie-Pool volgt namelijk het basisbedrag van de SDE (EPEX jaargemiddeld). Daarbovenop komt een premie, de Windunie-factor, dankzij onze partner Greenchoice. Oftewel: door onze uitbetaalprijs heeft u veel zekerheid ten opzichte van uw business case.

Meer weten? Schrijf u nu in voor ons webinar!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Zonunie-Pool? Neem gerust contact op als u een aanbieding wilt ontvangen. Of laat u in 30 minuten bijpraten over de Zonunie-Pool. Wij organiseren op 5 november om 15:00 een gratis interactieve webinar. Hierin leggen wij alles uit over de Zonunie-Pool en wat het Windunie lidmaatschap voor u kan betekenen.

U kunt zich aanmelden voor het webinar door hier te klikken. U kunt mij ook rechtstreeks bereiken via mail: Ruud.speijer@windunie.nl of telefonisch: 06 – 12 36 46 19

De minimale productie voor deelname aan de Zonunie-Pool is 160 MWh per jaar, met een maximale afname van 25% ten opzichte van deze productie.