Windmaand januari 2018

Windmaand januari 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Bijeenkomst deelnemers ‘Zon-op-dak voorjaarsactie’

Voor de deelnemers van de ‘Zon-op-dak voorjaarsactie’ van Windunie, die in het voorjaar van 2017 een SDE-beschikking hebben gekregen, organiseerde Windunie op 9 januari een bijeenkomst. De deelnemers werden onder andere geïnformeerd over de voorkeurspartijen die Windunie voor hen heeft geselecteerd.

Binnenkort brengen deze partijen onder andere offertes uit voor de zonPV-installaties. Door alle projecten te bundelen, heeft Windunie aantrekkelijke kortingen kunnen bedingen voor de deelnemers. De verwachting is dat de geselecteerde partijen de komende maanden de offertes aanleveren. In het vroege voorjaar wordt er een keuze gemaakt en start de ontwikkeling van de installaties.

Wensen deelnemers in kaart

Naast informeren was de bijeenkomst ook bedoeld om de behoeften van de deelnemers in kaart te brengen om ze nog beter van dienst te kunnen zijn. Een van die wensen was het regelen van verzekeringen. Met deze input gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat deze actie succesvol is over de gehele linie.

Heeft u vragen over de ‘Zon-op-dak’? Dan kunt u terecht bij projectleider zon Angelique Strijker per mail Angelique.strijker@windunie.nl of op telefoonnummer: 06 15 12 21 73 of op het algemene nummer van Windunie: 030 753 31 00.