Windmaand februari 2018

Windmaand februari 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Volgende fase zon-op-dak actie ingegaan

In de vorige editie van de Windmaand heeft u kunnen lezen over de bijeenkomst met de deelnemers van de zon-op-dak inkoopactie. Inmiddels hebben we vervolgstappen gezet. Zo hebben wij samen met de leveranciers van de installaties een drietal van de deelnemers bezocht. Bij deze bezoeken is de locatie bekeken en maakten de deelnemers hun wensen kenbaar. Met alle informatie die de leveranciers bij (alle) deelnemers ophalen, kunnen zij de beste aanbieding doen. Deze aanbiedingen komen in maart bij ons binnen. Dan is het moment aangebroken om een keuze te maken.

De ervaring die we tot nu toe hebben opgedaan, kunnen we goed gebruiken voor de 31 subsidieaanvragen die we in oktober van 2017 hebben verzorgd (ruim 11 MW!). RVO heeft voor deze aanvragen uitstel gevraagd voor het maken van een beslissing. Inmiddels hebben we van drie leden de subsidie ontvangen, de overige hopen we snel te ontvangen! Zodra we van alle deelnemers van deze ronde een definitief bericht hebben van de RVO, bespreken we met deze deelnemers de vervolgstappen.

Heeft u vragen over de inkoopactie ‘Zon-op-dak’?

Dan kunt u terecht bij Myrte Koch per mail of op telefoonnummer: 06 15 15 69 85 of op het algemene nummer van Windunie: 030 753 31 00. Myrte Koch neemt de werkzaamheden van Angelique Strijker over. Zij verlaat Windunie per 31 maart 2018.

Meedoen met de Voorjaarsronde SDE+ 2018!

De inschrijving voor de voorjaarsronde start op 13 maart, neem dus snel contact op met ons. Voor 250 euro verzorgt Windunie een kleine haalbaarheidsstudie en de SDE-aanvraag bij RVO. Hierbij kijken we samen naar de potentie en de haalbaarheid voor zonnepanelen op uw dak, benoemen we de grootste risicofactoren en bepalen we het niveau van het basisbedrag voor uw aanvraag. Ook als u niet direct mee wilt doen met de voorjaarsronde, komen we graag met u in contact. Er is in totaal 12 miljard euro beschikbaar gesteld, maar het niveau wordt steeds lager, dus neem snel contact op met ons en investeer in zonnestroom!

Subsidie aanvragen voor zon-op-dak voorjaarsronde?

Wilt u subsidie aanvragen voor zon op uw dak in de voorjaarsronde, dan kunt u terecht bij Sandra van Geel op telefoonnummer: 06 51 59 83 32.