Windmaand september 2017

Windmaand september 2017
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Nieuwe medewerkers

Bij Windunie Groep groeien we door; zo zijn er weer een paar nieuwe gezichten die we aan u voor willen stellen.

Else Noë

Op 1 september is Else als junior bij Windunie Development gestart. Drie dagen per week versterkt ze het team met het opstellen en beheren van business cases voor verschillende projecten. De andere twee dagen volgt ze de master Spatial Planning (planologie) aan Universiteit Utrecht, waar ze meer leert over de duurzame ontwikkeling van steden en regio’s.  Afgelopen jaar heeft ze bij Bredenoord gewerkt aan energieopslagproducten voor de tijdelijke stroommarkt; daar ontdekte ze haar passie voor duurzame energie en de complexe vraagstukken daaromheen. Verder houdt ze, na er zes jaar te hebben gewoond, ontzettend van Italië en alles wat daarmee te maken heeft.

Sigi Simons

Sigi werkt sinds 1 september bij Windunie als corporate communicatieadviseur. Ze zorgt er onder andere voor dat de website in orde is, de leden op de hoogte blijven via de Windmaand en dat Windunie een plaats in de (online) media krijgt. Met een masteropleiding bij Algemene Letteren aan de Universiteit Utrecht op zak, is ze aan de slag gegaan bij Sweco Capital Consultants en vervolgens bij de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling. In die laatste rol zette ze verschillende pr- en communicatietrajecten op met (inter-)nationale financiële partijen, consultants en NGO’ s. Daarnaast organiseert ze evenementen voor alumni van de Universiteit Utrecht en is ze, met de basisopleiding zilversmeden op zak, ook semi-professioneel sieradenmaker.

Matthias Wieseler

Op 1 september is Matthias begonnen als adviseur bij Windunie Exploitatie. Zijn passie voor duurzame energie heeft hij lange tijd beoefend bij AEB Amsterdam, waar hij zich binnen grootschalige langdurige projecten, maar ook in de dagelijkse uitvoering, heeft ontwikkeld tot een vooral technisch georiënteerde generalist. Met deze kennis en ervaring zal hij binnen de projecten aan de slag gaan als adviseur op het gebied van technische en civiele aanbestedingen. De wind bepaalt ook een groot deel van zijn vrijetijdsbesteding: als het waait (tussen 8 en 13 m/s) gaat hij windsurfen, en bij rustig weer komt hij de leden van de Windunie vaak tegen tijdens zijn rondes op de racefiets, noordelijk van Alkmaar.

Vera Wind

Vera Wind is sinds 5 september werkzaam als secretaresse voor Windunie Development. Zij gaat het team van Windpark Zeewolde 2 dagen ondersteunen en zal daarna haar werkzaamheden uitbreiden naar bredere werkzaamheden binnen Windunie Development. Vera werkt al ruim 8 jaar als secretaresse en heeft al voor diverse organisaties waarvan de laatste 2 jaar bij Lagerwey. Dus de windwereld is haar niet vreemd. Naast haar werk is Vera lifestyle fotograaf en verzorgt ze voornamelijk geboorte-, zwangerschaps- en kraam- en gezinsreportages. Daarnaast is ze een keer per maand vrijwilliger bij Stichting Earlybirds fotografie. Ze verzorgt dan fotoreportages voor een gezin waarvan het kindje te vroeg geboren is en nog op de couveuseafdeling verblijft.