Windmaand oktober 2022

Windmaand oktober 2022
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Windunie Vacature Alert

Technisch Manager duurzame energieprojecten

Ruimte voor energie maken wij samen! Om dit te bereiken ontwikkelen, contracteren, bouwen en beheren wij duurzame energieprojecten waaronder wind- en zonneparken en energieopslag. Help je ons met je technische kennis en contractervaring om deze tot een succes te maken? Je bent erg welkom.

Waarvoor ben jij verantwoordelijk?

Als technisch contractmanager heb jij een belangrijke rol in de aanbesteding voor de realisatie- en exploitatiefase van duurzame energieprojecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contracten voor windturbines, zonnepanelen, batterijen, bijbehorende civiele en elektrotechnische werken. Je onderhandelt met de diverse leveranciers en stuurt in elke fase op wat belangrijk is voor de klant zowel op techniek, financieel rendement, risico’s en impact op de omgeving.

Ook vervul je een actieve rol in het contractmanagement binnen de exploitatiefase van duurzame opwekprojecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afsluiten en managen van stroomcontracten en onderhoudscontracten.

Meer over onze organisatie

Windunie ontwikkelt, bouwt en exploiteert duurzame energieprojecten in lokaal eigendom. We zijn adviseurs, project- en asset-managers met een integrale en klantgerichte aanpak. Ontwikkeling & Realisatie (O&R) is een afdeling binnen Windunie die deze projecten ontwikkelt. Dit zijn wind- en of zonneparken, vaak in combinatie met energieopslag en lokale vraagparticipatie.

“We doen dit altijd samen met lokale ondernemers, burgerinitiatieven, agrarische grondeigenaren en omwonenden. Op die manier zorgen we ervoor dat het profijt in de eigen regio blijft” aldus Steef van Baalen, manager O&R.

Wat wij vragen?

– een technische HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld Energy Science, Lucht- en Ruimtevaart, Civiele Techniek, Werktuigbouw, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, etc.;
– minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
– kennis van en/of ervaring met contractmanagement en aanbestedingstrajecten; waaronder UAV-GC en/of FIDIC;
– affiniteit met duurzame energie en brede interesse in de uitdagingen die komen kijken bij de ontwikkeling en exploitatie van duurzame energieprojecten.

Wat wij bieden?

Je werkt op kantoor of thuis en soms op locatie. Jouw collega’s zijn gemotiveerd en weten waar ze over praten. Met zijn allen vormen wij een hechte club mensen waarin iedereen zich vrij voelt om zijn inbreng en ideeën openlijk te delen. Je krijgt veel vrijheid in het organiseren van je eigen werk. Ook is er ruimte voor teamdagen en borrels om successen te vieren of om gewoon even te ontspannen als je wordt uitgedaagd voor een onderlinge wedstrijd tafeltennis of tafelvoetbal.

Jouw bruto maandsalaris is gebaseerd op een 40-urige werkweek en bedraagt maximaal € 6.250 afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Aangevuld met een vaste 13e maand, variabele beloning, 27 vakantiedagen, NS-businesscard, laptop en telefoon. Bij ons zijn er volop kansen om jezelf professioneel te ontwikkelen zowel on the job als door aanvullende opleiding of kennissessies. Een 36- of 32-urige werkweek is bespreekbaar. Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Reageren

Enthousiast geworden en wil je meer informatie over deze interessante functie? Neem dan contact op met Marieke Welmers via 030-75 33 100. Stuur je CV en motivatie voor 10 november 2022 o.v.v. vacature ‘Technisch contract manager’ naar recruitment@windunie.nl.