Windmaand november 2017

Windmaand november 2017
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Windunie ondersteunt leden bij schadediscussies

Als Windunie-lid profiteert u van de kracht van het collectief op het gebied van stroomcontracten, belangenbehartiging en beheer. Windunie biedt alle diensten aan die horen bij de ontwikkeling en exploitatie van windenergie, waaronder ondersteuning bij discussies over schade.

Staat u er eigenlijk ooit bij stil wat u precies moet doen bij schade? Pas als het u overkomt, gaat u er over nadenken. Heel begrijpelijk. Windunie ondersteunt haar leden bij het nemen van de stappen en het inschatten van de risico’s die daarbij horen. Daarnaast brengen we de mogelijkheden in kaart, waardoor de kans op een positieve uitkomst groter is.

Dank voor de goede afwikkeling

Afgelopen jaar hielp Windunie molenaar Jeroen van Steen (Thuishaven) met de afhandeling van schade aan de transformator. Na een traject van een jaar kreeg hij de verzekeringsvergoeding uitgekeerd. Als dank voor de goede afwikkeling bracht Jeroen taart langs op het Windunie kantoor.

Voorkomen is echter beter dan genezen

Als we gevraagd worden mee te kijken bij discussies of schades merken we vaak dat er contractuele onduidelijkheid is over afspraken rond aansprakelijkheid en dekking, bijvoorbeeld over de dekking voor de traforuimte. Als u twijfelt of u alles naar wens heeft afgedekt dan kunnen we dit snel bekijken voor u en een beeld geven van de restrisico’s. Een snelle inschatting kunnen we maken onder het lidmaatschap voor leden. Een uitgebreidere analyse kunnen we uitvoeren tegen ledentarieven.

Informatie en contactgegevens

Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen op nummer: 030 – 753 3100.