Windmaand september 2018

Windmaand september 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Windunie Zon-inkoopactie

In augustus startte de bouw van de zonne-installatie bij Windunie-lid Gert van der Veen. De bouw is intussen al ver gevorderd (zie foto). De verwachting is dat de installatie van de in totaal 2.562 zonnepanelen in de laatste week van september wordt afgerond.

Zonnegilde installeert de komende maanden zonnepanelen bij meer deelnemers van de Zon-inkoopactie. Windunie gaat bij enkele deelnemers langs om de projectuitvoering tijdens de bouw te evalueren.

Offertes onder de loep

Het ‘Zon-team’ van Windunie zette afgelopen week de offerte-aanvraag voor de deelnemers van de nieuwe inkoopronde uit bij vier leveranciers. Deze leveranciers hebben vijf weken de tijd om voor elke deelnemer een passende offerte te maken. Windunie verwacht medio oktober de aanbiedingen binnen te hebben en start dan met de beoordeling ervan.

Wilt u meedoen aan de SDE-ronde najaar 2018?

Op 2 oktober staat de SDE-ronde najaar 2018 voor de deur. Windunie vraagt vanaf dat moment voor een nieuwe groep deelnemers SDE-subsidie aan en is nu druk bezig om alle gegevens te inventariseren om business cases te maken en de aanvragen voor te bereiden.

U kunt contact opnemen met Carel Kooij om SDE-subsidie aan te vragen voor zonnepanelen via mail Carel.kooij@windunie.nl en op nummer: 06 – 27 15 70 51.