Windmaand mei 2020

Windmaand mei 2020
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Work in progress

Heiwerkzaamheden Windpark Weijerswold afgerond

Windpark Weijerswold is een initiatief van Windunie in samenwerking met lokale grondeigenaren en Pure Energie. We bouwen samen vier windmolens in Weijerswold. Met deze windmolens wekken we lokale, duurzame windenergie op in de gemeente Coevorden.

De bouw van de windmolens is begin 2020 begonnen. De wegen en kraanopstelplaatsen van het windpark zijn gereed. Ook zijn de heiwerkzaamheden afgerond. Momenteel wordt er hard aan gewerkt om het beton te kunnen storten voor de fundaties.

Afspraken met bewoners

In de planvorming voor Windpark Weijerswold zijn afspraken gemaakt tussen het bewonersplatform en ons als initiatiefnemers van het windpark. Klik hier om dit actuele overzicht te kunnen lezen. Dit overzicht is ook op de website geplaatst en wordt aangevuld bij nieuwe ontwikkelingen.

Wilt u op de hoogte blijven?

Op de website van het park kunt u terecht voor meer informatie. U kunt het laatste nieuws ontvangen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Windpark Weijerswold. Meld u hier aan.

Hulteweg

Ten zuiden van Coevorden wordt ook gebouwd aan een windturbine met initiatiefnemer Windunie en een lokale grondeigenaar. Momenteel vinden hier de heiwerkzaamheden plaats.

De oplevering van beide parken is voorzien in het vierde kwartaal van 2020.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Veronique Eldering via e-mail of per telefoon: 06-30 90 03 91.