Windmaand juli 2018

Windmaand juli 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen najaar 2018

Ook dit najaar organiseert Windunie weer een inkoopactie voor zonnepanelen. Alle geïnteresseerde leden kopen de panelen gezamenlijk, wat voordeel oplevert.

SDE najaar 2017

Ten minste 20 deelnemers van de SDE-ronde van het najaar 2017 hebben besloten mee te doen met de inkoopactie ‘najaar 2017’. Bij de deelnemers van deze inkoopactie is vervolgens ook meteen een schouw gehouden door een expert van Windunie. Met deze gegevens worden offertes opgevraagd bij onze voorkeursleveranciers. Op de achtergrond is Windunie ook druk bezig om de afspraken met de leveranciers te concretiseren.

SDE najaar 2018

De boot gemist? Geen paniek! Komende oktober is er een nieuwe SDE-ronde. Voor deze ronde zijn we uiteraard ook weer hard op zoek naar deelnemers. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en heeft u een geschikt dak van 800m2 of meer? Neem dan contact met ons op! Ook als u nog twijfelt, want volgend jaar gaan de bedragen van de SDE-subsidies aanzienlijk omlaag. Interesse? Stuur een e-mail naar carel.kooij@windunie.nl of bel 0627157051

Zeewolde: bundelactie zon-op-veld

Op woensdagavond 1 augustus organiseert Windunie samen met de gemeente Zeewolde en netbeheerder Liander een informatieavond voor haar leden in Zeewolde. Windunie is in gesprek met de gemeente Zeewolde om vergunningaanvragen voor zonnevelden met een grootte van 1 á 2 ha, die kunnen worden aangesloten op de bestaande netaansluiting van de windturbine, gebundeld aan te bieden. Dit heeft als voordeel dat het bestaande elektriciteitsnet ook na de sanering van de windturbines nog gebruikt wordt; een wens van zowel de gemeente als de netbeheerder. Op de avond zal zowel de gemeente als de netbeheerder uitleg geven over de stand van zaken en is er ruimte voor vragen.

De avond vindt plaats op woensdag 1 augustus om 19:00 uur in Asian Paradise, Zeewolde. Aanmelden kan door een mail te sturen naar carel.kooij@windunie.nl