Windmaand november 2018

Windmaand november 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Investeringskansen voor Windunie-leden

Windunie Development B.V. brengt in 2019 en 2020 vier projecten naar financial close. Dat biedt Windunie-leden kansen om te investeren tegen aantrekkelijke rendementen in de laatste fase op weg naar Financial Close.

Omdat Windunie Development B.V. in deze projecten niet alleen adviseur, maar ook aandeel- of certificaathouder is, zal zij geld inleggen om haar belang in te vullen. Eerder al werden in een aantal rondes succesvol geld opgehaald onder Windunie-leden voor Windpark Oostermoer en Windpark Den Tol. Begin 2019 zal naast Oostermoer ook voor drie andere projecten een nieuwe inlegronde worden geopend. Per project gaat het om bedragen van minimaal EUR. 300.000.

Dus heeft u als lid investeringsgeld beschikbaar dan kunnen de dochtervennootschappen van Windunie Development B.V. u een interessante investeringsmogelijkheid bieden in de vorm van obligatieleningen met een looptijd van circa 2 jaar. De opbrengst wordt gebruikt voor de cofinanciering van de ontwikkelkosten van de projecten. Uiteraard brengt een dergelijke investering ook risico’s met zich mee. Hierover kunt u meer lezen in de informatiedocumentatie en kunt u zich laten informeren op één van de informatieavonden.

Windunie-leden ontvangen binnenkort een persoonlijke mail waarin een overzicht is opgenomen van de opzet van de inlegrondes. Bij interesse kunt u als Windunie-lid een mail sturen aan obligatieleningen@windunie.nl om de informatiedocumentatie aan te vragen. Onze informatiedocumentatie is mede geschreven in het door de AFM voorgeschreven format, maar u belegt wel buiten AFM toezicht (vrijstellingsregeling). Tijdens één van de informatieavonden begin februari 2019 kunt u alle details horen over de projecten en inlegrondes.

Uiteraard zullen wij u nog af en toe per mail en via de Windmaand herinneren aan deze investeringsmogelijkheid.