Windmaand november 2018

Windmaand november 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave

Najaarsvergadering 2018: u bent welkom!

Graag nodig ik u uit voor de najaarsvergadering van onze coöperatie op woensdag 12 december 2018.

Met veel trots willen wij u graag ons nieuwe pand laten zien aan de Europalaan 40 in Utrecht! U bent van harte uitgenodigd vanaf 17:00 uur om een begeleid rondje door het pand te maken. Ook zullen wij zorgen voor een hapje zodat u met een gevulde maag de vergadering in gaat. Vanaf 19:00 uur is de inloop voor de vergadering. De vergadering start om 19:30 uur. Onder meer de begroting van 2019, het uitbetalingsbeleid en het terugbetalen van het garantiekapitaal staan op de agenda. We eindigen de vergadering om 21:30 uur met natuurlijk de gelegenheid om bij de borrel onderling bij te praten. De agenda heeft u toegestuurd gekregen per mail afgelopen week.

Lezing over de overgang van generaties

De overgang van generaties is in de agrarische sector een bekend fenomeen. Ook in onze eigen coöperatie zien we dat dit een rol speelt. Gastspreker Wilbert van den Bosch van de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) zal deze avond stil staan bij ervaringen die andere coöperaties op dit gebied hebben. Om ons goed op weg te helpen om te zien hoe dit thema bij ons speelt, vragen wij u u uw zoon, dochter, vader of moeder mee te nemen.

Overzicht tijden
17.00 uur: Start inloop rondleidingen op kantoor inclusief hapje
19.00 uur: Inloop najaarsvergadering
19:30 uur: Start najaarsvergadering
21:30 uur: Einde najaarsvergadering en start borrel

Aanmelden
Stuur een mail naar Secretariaat@windunie.nl en geeft u daarbij aan of u een hapje mee wilt eten, de rondleiding wilt doen en of u in het kader van de ‘Overgang van generaties’ een familielid meeneemt? Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Bereikbaarheid
Wij zijn per 1 oktober verhuisd naar de Europalaan 40 in Utrecht. Wij zitten in het “Berenschot gebouw”. Om de parkeergarage van Windunie te bereiken, dient u Eendrachtlaan (3) in te voeren in uw navigatie. De parkeergarage bevindt zich namelijk aan de achterzijde van ons pand. Hierbij een link naar de routebeschrijving.

Ik hoop u op 12 december in Utrecht te begroeten!

Met vriendelijke groet,

Cor de Graaf
Voorzitter bestuur Coöperatie Windunie