Windmaand december 2018

Windmaand december 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Reminder: investeringskansen voor Windunie-leden

In de vorige Windmaand besteedden we er al aandacht aan: begin 2019 zullen zich enkele interessante investeringskansen voordoen voor Windunie-leden. Graag herinneren we u aan deze mogelijkheid.

In 2019 en 2020 brengt Windunie Development B.V. vier projecten naar financial close. Windunie Development B.V. is in deze projecten niet alleen adviseur, maar ook aandeel- of certificaathouder en zal daarom geld inleggen om haar belang in te vullen. Eerder werden in een aantal rondes succesvol geld opgehaald onder Windunie-leden voor Windpark Oostermoer en Windpark Den Tol. Begin 2019 zal naast Oostermoer ook voor drie andere projecten een nieuwe inlegronde worden geopend. Per project gaat het om bedragen van minimaal EUR. 300.000.

Dus wanneer u als lid investeringsgeld beschikbaar heeft, kunnen de dochtervennootschappen van Windunie Development B.V. u een interessante investeringsmogelijkheid bieden in de vorm van obligatieleningen met een looptijd van circa 2 jaar. De opbrengst wordt gebruikt voor de cofinanciering van de ontwikkelkosten van de projecten. Uiteraard brengt een dergelijke investering ook risico’s met zich mee. Hierover kunt u meer lezen in de informatiedocumentatie en kunt u zich laten informeren op één van de informatieavonden.

Bij interesse kunt u als Windunie-lid tot 15 januari 2019 een mail sturen aan obligatieleningen@windunie.nl om de informatiedocumentatie aan te vragen. Onze informatiedocumentatie is mede geschreven in het door de AFM voorgeschreven format, maar u belegt wel buiten AFM toezicht (vrijstellingsregeling). Tijdens één van de informatieavonden in februari 2019 kunt u alle details horen over de projecten en inlegrondes.