Windmaand december 2018

Windmaand december 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Uitnodiging informatiebijeenkomst inkoopactie zon-op-dak

Windunie nodigt haar leden uit voor de informatiebijeenkomst over de ‘Windunie inkoopactie van zonnepanelen’. Deze bijeenkomst is interessant voor leden die het afgelopen najaar een SDE-subsidie hebben aangevraagd om zonnepanelen te installeren op dak.

RVO heeft inmiddels al veel aanvragen beschikt. Nu moet de installatie nog gerealiseerd worden. Windunie organiseert regelmatig een gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen. Nu de SDE-subsidies van het najaar 2018 zijn toegekend, willen we graag beginnen met een nieuwe inkoopronde. Bij deze inkoopactie bundelen we meerdere projecten en zetten we deze uit bij meerdere kwalitatief hoogstaande zonnepanelenleveranciers. Aan de hand van een Programma van Eisen selecteren we de beste leverancier. Deze mag bij alle projecten de zonnepanelen leveren en installeren.

Onze inkoopactie heeft voor u verschillende voordelen. Dankzij het bundelen van meerdere projecten realiseren wij voor u:

  • Een collectiviteitskorting doordat de leverancier in één keer meerdere projecten kan realiseren; Een technisch gezien kwalitatief goede oplossing voor uw situatie;
  • Goede garantievoorwaarden en zekerheid van een goede werking van het systeem;
  • Ondersteuning van Windunie gedurende het proces, waaronder contact met RVO en alle leveranciers;
  • Zekerheid dat de prijzen marktconform zijn.

Inschrijven en praktische informatie

Graag nodigen wij u uit om hier nog meer over te vertellen. Wij organiseren op 24 januari een informatiebijeenkomst op ons kantoor in Utrecht. Graag horen we van u of u, uiteraard geheel vrijblijvend, langs wilt komen. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar zon@windunie.nl of door te bellen naar Carel Kooij (Projectmedewerker Windunie) op nummer: 06 – 27157051.

Locatie: Windunie, Europalaan 40, Utrecht
Datum: 24 januari 2019
Tijdstip: 15:00u. tot 17:00u.
Download de routebeschrijving

Bundelactie Zeewolde in het nieuws

Windunie bekijkt samen met Liander, een landschapsarchitect en gemeente Zeewolde de mogelijkheden voor haar leden om kleinschalige (circa 1.5 ha) zonneweiden te ontwikkelen. Door de kleine zonneweides aan te sluiten op de netaansluiting van de huidige windturbines, wordt er op een (kosten)efficiënte meer groene energie opgewekt. De gemeenteraad beslist in februari of zij deze vorm van energieopwekking toe zal staan. De actie is in ieder geval onderwerp van gesprek in Zeewolde; lees hier het stuk dat Zeewolde Actueel over de bundelactie schreef.