Windmaand april 2018

Windmaand april 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Start inmeten daken en realiseren ZonPV-Installaties

Voor de deelnemers die in het voorjaar van 2017 SDE+ subsidie hebben aangevraagd, hebben we begin april een leverancier gekozen die alle ZonPV-installaties zal realiseren. Samen met de leverancier en uiteraard de deelnemers zelf voeren we nu alle details van de locatie in het ontwerp door. De komende maand zal de leverancier met een drone de daken inmeten. Zo wordt voor iedere deelnemer een ontwerp op maat gemaakt.

De aanbesteding voor de leverancier van de ZonPV-installaties voor de ronde van het voorjaar van 2017 is afgelopen. Omdat we voor de deelnemers van de najaarsronde van 2017 een goed product willen neerzetten, zijn we met alle betrokken partijen de afgelopen aanbesteding aan het evalueren. Dit doen we intern, met de Zoncommissie en de externe partijen.

Vorige maand hebben we u verteld dat we voor alle deelnemers, die in het najaar van 2017 SDE+ subsidie hebben aangevraagd, een beschikking hebben gekregen. Voor deze deelnemers organiseerden we woensdag 25 april een informatieavond op het Winduniekantoor in Utrecht. Hier lichtten we toe hoe het proces van aanbesteden eruit gaat zien. In de volgende Windmaand hoort u hier meer over!

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over Zon-projecten? Dan kunt u contact opnemen met Jenno Ringersma per mail of op telefoonnummer: 06 15 30 42 41 of Carel Kooij per mail of op telefoonnummer: 06 27 15 70 51.