Windmaand november 2020

Windmaand november 2020
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Donderdag 3 december van 11:00 tot 12:30 uur.

Aankondiging webinar: energieopslag in combinatie met zonne- en windenergie

Eén van de grootste uitdagingen van de energietransitie is het laten aansluiten van vraag en aanbod van energie. Wind- en zonne-energie laten zich immers niet sturen. Dit vraagt om slimme, geïntegreerde oplossingen, waarvan energieopslag er één is.

Maar, wat wordt er bedoeld met energieopslag? En hoe kan de agrarische sector hier, naast duurzame opwek, een rol in spelen? Op donderdag 3 december organiseert Windunie samen met Greenchoice een webinar over energieopslag. Hier nemen wij u mee in de verschillende manieren om energie op te slaan, de huidige trends en een vooruitblik naar de toekomst.

Focus webinar

De focus van dit webinar zal liggen bij de lithium-ion technologie en de conversie van elektriciteit naar waterstof. De kosten, opbrengsten en risico’s van deze technologieën zullen uitgebreid worden behandeld. Tijdens de sessie is er tijd voor het stellen van vragen.

Speciaal voor Windunieleden

Bent u lid van Windunie, geïnteresseerd in energieopslag en wilt u meer weten over wat dit voor u kan betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit Zoom webinar op donderdag 3 december van 11:00 tot 12:30 uur.

Het webinar is speciaal voor Windunie leden. U ontving als lid al een aparte uitnodiging en binnenkort volgt de link naar het Zoom webinar met instructie.

Wilt u meer informatie over de energieopslag?

Neem contact op met Myrte Koch via mail of per telefoon 030 753 31 00.