Windmaand augustus 2018

Windmaand augustus 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Bestuurscolumn

Windunie gaat verhuizen!

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je als bedrijf zou willen verhuizen. De meest voorkomende reden is omdat een bedrijf groeit en er geen doorgroeimogelijkheden zijn binnen het huidige kantoor. Dat geldt ook voor Windunie.

Windunie verhuist daarom naar het ‘Berenschot gebouw’ 2 km verderop. Per 1 oktober zijn wij gehuisvest op de derde verdieping aan de Europalaan 40. Wij ruilen het Piet van Dommelenhuis in met het Berenschot gebouw om plaats te geven aan het groeiende aantal personeelsleden en om het werkklimaat te verbeteren. De bereikbaarheid per auto en OV blijft uitstekend.

Uiteraard hebben we rekening gehouden met de kosten. Daarbij hebben wij niet alleen gekeken naar de prijs per m², maar ook naar de overige huisvestingskosten.

Op 12 december bent u welkom voor de ALV in het nieuwe kantoorpand!

Omdat wij trots zijn op deze volgende stap, houden wij de volgende Algemene Ledenvergadering op ons nieuwe kantoor. U kunt de datum voor de ALV en de ‘Kantoor warming’ alvast in uw agenda noteren: 12 december 2018. De uitnodiging met het programma ontvangt u op een later moment per mail.

Jaqueline Tuinenga

Bestuurslid