Windmaand december 2022

Windmaand december 2022
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Windunie partner van het Evenement HIER opgewekt 2023

Op dinsdag 14 februari vindt de 11e editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie, en hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Windunie is partner van het evenement.

Het evenement vindt plaats in De Flint in Amersfoort, met als thema ‘Liefde voor lokaal’. En wat is er nou mooier dan op 14 februari samen onze gedeelde liefde voor wind- en zonne-energie te vieren?

Het programma bestaat uit een plenaire start, een twintigtal sessies, tientallen gesprekstafels en een uitgebreide lunch en borrel. Windunie verzorgt twee gesprekstafels: lokale koppeling van vraag en aanbod van energie (Local4Local) en het strategisch exploitatiemanagement van wind- en zonneparken. Bij deze laatste gesprekstafel wordt duidelijk gemaakt hoe met slimme keuzes meer rendement kan worden gerealiseerd. Meer inhoudelijke informatie hierover volgt later. Daarnaast ben je natuurlijk welkom bij onze stand.

Ga voor het hele programma en tickets naar www.evenementhieropgewekt.nl

Over het event

Het Evenement HIER opgewekt is een vrolijk evenement waar je een goede dosis positieve energie opdoet om verder te werken aan de energietransitie. Het is gericht op mensen van lokale energie-initiatieven en hun samenwerkingspartners, zoals gemeenten, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners.