Windmaand januari 2020

Windmaand januari 2020
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

‘Mijn Windunie’ geeft inzicht in de lobby-activiteiten

Via Energie Samen is Windunie aangesloten bij brancheorganisatie NWEA (Nederlandse WindEnergie Associatie). Zo zorgen wij ervoor dat we de belangen van onze leden in de politiek goed vertegenwoordigen. Dankzij onze deelname aan commissies en werkgroepen kunnen we medebepalen welke onderwerpen worden geagendeerd.

NWEA is ook een organisatie waar alle informatie samenkomt en de leden elkaar op de hoogte houden van ontwikkelingen. Algemeen directeur Axel Posthumus zit in het dagelijks bestuur. U kunt de ontwikkelingen en informatie over de activiteiten van Windunie bij NWEA inzien via de ‘Mijn Windunie’ inlogpagina. Hier vindt u bijvoorbeeld de terugkoppeling van de verschillende Windunie collega’s over de onderwerpen die in de verschillende subcommissies bij NWEA zijn besproken.

De (sub)commissies vergaderen gemiddeld één keer in de zes weken. Op de website van NWEA vindt u een beschrijving van de verschillende commissies van NWEA, zoals de beleidscommissies en de commissie ‘Wind op Land’.

Heeft u vragen over de inzet van Windunie binnen de NWEA dan kunt u contact opnemen met Laura de Groot: 06 – 55 45 58 81 of per email laura.de.groot@windunie.nl.

Over 'Mijn Windunie'

Windunieleden kunnen inloggen op het speciale ledengedeelte ‘Mijn Windunie’ op de website van Windunie. Dit kan via de knop ‘Mijn Windunie’ rechtsboven. Drukt u de knop ‘Mijn Windunie’ in, dan komt u op de inlogpagina terecht. U kunt zich daar aanmelden met uw e-mailadres en wachtwoord.

Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u een nieuwe aanvragen op dezelfde inlogpagina. Bent u ingelogd, dan komt u op een aparte ‘ledenwebsite’ terecht. U kunt daar informatie inzien die speciaal voor leden bedoeld is. Daaronder vallen onder andere de data en agendastukken van de bijeenkomsten, de ledenlijst van de coöperatie en lobby stukken. Mocht u vragen hebben over ‘Mijn Windunie’ dan kunt u ons een mail sturen