Windmaand mei 2022

Windmaand mei 2022
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Windunie Vacature Alert

Projectmedewerker Duurzame Energie

Windunie is op zoek naar een Projectmedewerker Duurzame Energie, die graag een bijdrage levert aan de duurzame energietransitie en enthousiast wordt van werken in een dynamische omgeving.

Met nadruk willen we ook u als leden oproepen om deze vacature te verspreiden onder uw netwerk. Via deze link komt u op de Windunie vacature pagina.

Via de LinkedIn pagina van de Windunie Groep kunt u de vacature ook delen. Volg deze link om lid te worden en de vacature (en ander Windunie nieuws) te lezen. 

Wat ga je doen als projectmedewerker?

De projectmedewerker verricht uitvoerende taken in projecten ter ondersteuning van het hele projectteam. Je bent daarmee de drijvende kracht achter een project. Samen met de projectleider houd je de voortgang van projecten in de gaten en je stuurt bij waar nodig.

 • Je verricht uitvoerende werkzaamheden, zoals: ruimtelijke haalbaarheidsanalyses, aanvragen van vergunningen, het maken van kaartmateriaal of ondersteunend werk voor grondcontracten
 • Je ondersteunt de projectleider met de beheersing van het project
 • Je bent verantwoordelijk voor de planning, financiële rapportages (samen met controller), notuleren en het maken van afspraken
 • Je signaleert afwijkingen van het projectplan en draagt oplossingen aan bij de projectleider
 • Je concretiseert wensen van de projectleider en vertaalt die naar concrete stappen in je eigen werk

Wat vragen wij van je?

We zijn op zoek naar iemand met interesse, ambitie en achtergrond voor de duurzame energie (wind en zon) en ruimtelijke ordening. Je werkt goed samen, werkt nauwkeurig, houdt de boel in de gaten en kan goed plannen. Je bent flexibel en breed inzetbaar. Je vindt het prettig om in een commerciële omgeving te werken. Je kan zelfstandig aan de slag en je wilt graag nieuwe dingen leren.

Onze ideale kandidaat brengt daarnaast mee:

 • HBO of WO opleiding
 • 0 – 3 jaar werkervaring in de duurzame energiesector
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

We bieden je een zeer afwisselende baan bij een professionele organisatie met een sterke groeiambitie, die een belangrijke rol speelt in de dynamische en coöperatieve wereld van duurzame energie. Wij voelen ons betrokken bij duurzaamheid en zitten op het snijvlak van idealisme en zakelijkheid. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht en deels vanuit huis met een hecht team van 55 betrokken en gedreven professionals met een groot scala aan expertise- en ervaringsniveaus. We bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand, variabele beloning, 27 vakantiedagen, laptop en telefoon. Bij ons zijn er volop kansen om jezelf professioneel te ontwikkelen. Je krijgt veel vrijheid in het organiseren van je eigen werk. Je start bij ons met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Daarnaast betekent werken bij Windunie ook:

 • Vertrouwen in je verantwoordelijkheidsgevoel. Dat vertaalt zich naar veel vrijheid om je werk te doen zoals je dat zelf wilt uitvoeren
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamisch bedrijf
 • Werken binnen een jong en enthousiast team
 • Leuke kantoorborrels en gezellige etentjes met elkaar

Reageren:

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marieke Welmers via 030 – 75 33 100. Stuur je CV en motivatie naar recruitment@windunie.nl.