Windmaand maart 2018

Windmaand maart 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Volgende stap voor SDE+aanvragen voorjaar 2017

De offertes voor de leden, die in het voorjaar van 2017 SDE+ hebben aangevraagd voor een ZonPV-installatie, zijn de afgelopen weken binnengekomen. We zijn tevreden over de aanbiedingen die er liggen. De komende weken analyseren we deze offertes en samen met de ledencommissie kiezen we de beste aanbieder.

RVO heeft een antwoord gegeven op vrijwel alle SDE+ aanvragen van het najaar 2017 voor Zon-op-dak en één veldopstelling. In die ronde was veel meer subsidie aangevraagd dan er door de overheid beschikbaar was gesteld. Toch zijn vrijwel alle SDE+ aanvragen die door Windunie zijn aangevraagd toegewezen! In deze ronde hebben we 34 subsidieaanvragen gedaan met een opgesteld vermogen van ruim 10MW. Dit verschaft ons een goede positie naar de geselecteerde voorkeursleveranciers.

In april gaan we evalueren hoe de inkoopactie van de SDE+ voorjaarsronde 2017 is verlopen, waarna we de deelnemers van de najaarsronde 2017 uitnodigen voor een informatieavond.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over zonprojecten? Dan kunt u contact opnemen met Jenno Ringersma per mail of op telefoonnummer 06 15 30 42 41 of Carel Kooij per mail of op telefoonnummer: 06 27 15 70 51.