Windmaand juli 2017

Windmaand juli 2017
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel
Zelfde inhoud, nieuw jasje

Introductie nieuwe Windmaand

Eindelijk is het zo ver: de Windmaand in een nieuw jasje. Zoals u gewend bent met artikelen, de Windex en de APX prijzen, maar dan digitaal en per artikel doorklikbaar. We horen graag wat u ervan vindt! Hieronder volgt een korte instructie over hoe deze Windmaand te lezen.

Om te beginnen heet de Windmaand voortaan gewoon naar de maand waarin we hem versturen; deze maand dus juli 2017. De productiegegevens zijn wel van de voorgaande maand. De APX cijfers en de link naar de productiecijfers vindt u vanaf nu allemaal op dezelfde pagina.

In de nieuwe Windmaand is er geen voorpagina meer met meerdere artikelen, zoals u gewend bent, maar zijn er losse artikelen waar u op kunt klikken. Als u de Windmaand opent, komt u dus gelijk op het eerste artikel terecht en navigeert u daarna verder naar de volgende.

Aan de rechterkant van de pagina ziet u twee rode knoppen; daarmee kunt u door de Windmaand navigeren. Met de knop ‘Inhoudsopgave’ krijgt u een overzicht van alle artikelen, en kunt u snel naar een ander artikel navigeren. Met de pijl gaat u naar het eerstvolgende artikel. Ook vindt u in de meeste artikelen rechts een naam en foto van de auteur.

Als u naar beneden scrollt, bewegen de knoppen met u mee. Wel zo handig. Helemaal onderaan is er wederom de optie om naar het volgende artikel te gaan, of om weer terug naar boven te gaan.

Wilt u weer terug naar het vorige artikel? Dat kan alleen via de inhoudsopgave.

Helemaal onderaan, in de blauwe balk, staat de inhoudsopgave ook weergegeven. Ook staan hier de contactgegevens waarmee u de redactie kunt bereiken bij vragen of opmerkingen. Reacties kunt u ook mailen naar tessa.felix@windunie.nl. Veel leesplezier!