Windmaand juni 2018

Windmaand juni 2018
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend artikel

Drukbezochte Algemene ledenvergadering

Levendige discussies en een dynamische sessie over zonne- en windenergie tijdens de algemene ledenvergadering op 12 juni in Espel.  

Het was een druk bezochte Algemene Ledenvergadering in Espel op 12 juni. Tijdens het officiële gedeelte van de avond besprak bestuursvoorzitter Cor de Graaf de laatste stand van zaken. Jan Slootweg legde namens het bestuur de jaarrekening van 2017 voor. Er ontstond een levendige discussie, waarbij met name de dividenduitkering zorgde voor scherpe vragen. Jan Slootweg gaat hier in zijn column in deze Windmaand nader op in. De leden verleenden het bestuur decharge voor het gevoerde beleid in 2017.

Na de pauze gaf Axel Posthumus een introductie over de laatste onderhandelingsfasen van het Klimaatakkoord. Daarna gaf Jeroen Officier (Anthea Groep) een interactieve lezing. Hij is ingehuurd door de provincie Flevoland en gaf een interessant kijkje in de keuken van de plannen van de provincie op het gebied van zonne-energie en de ontwikkelingen in andere provincies. Steef van Baalen, senior projectleider bij Windunie, verzorgde vervolgens een dynamische en interactieve discussie met de zaal. Mooi om te zien hoe enthousiast onze leden zijn over zonne-energie!

Kortom: een geslaagde avond in Espel!

De volgende ALV is in december, we houden u daarvan op de hoogte via nieuwsbrieven en “Mijn Windunie”.