Jaaroverzicht 2019
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend hoofdstuk

Windunie mijlpalen investeren

Windunie investeert in projecten die ontwikkeld worden in lokaal eigendom en met een coöperatieve aanpak. Via lokaal eigendom blijven rendementen in de directe omgeving. Wij voorzien lokale projecten van kapitaal, kennis en netwerk om ze te laten groeien naar realisatie en exploitatie.
Cooperatie Windunie voor windparken en zonneparken

Om dit te bereiken investeert Windunie in minderheidsbelangen. De financiële producten variëren van advies over financiële vraagstukken, het adviseren bij het structureren van projecten met aandelentransacties, het adviseren over de uitgifte van obligatieleningen, het adviseren inzake het verkrijgen van eigen vermogen en projectfinanciering en het leveren van de directie van duurzame energieprojecten.

Windunie leden hebben in 2019 wederom kunnen investeren in obligatieleningen, die zijn uitgegeven door een Windunie-vennootschap ten behoeve van de financiering van het Windpark Drentse Monden Oostermoer. Ook voor de financiering van onze belangen in Windpark Bommelerwaard-A2, Streepland en Greenport Venlo, hebben Windunie leden de gelegenheid gekregen (en genomen) om te investeren in obligatieleningen.

 

Vragen of meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

info@windunie.nl
030 753 3100