Jaaroverzicht 2021
Inhoudsopgave

HOME


samen halen we meer uit wind Terug naar Winduni.nl
Inhoudsopgave Volgend hoofdstuk
Hoofdstuk 9

Windunie op events 2021

Windunie laat van zich horen en zien bij verschillende events. Wij vertellen ons verhaal aan verschillende doelgroepen en vergroten op die manier onze naamsbekendheid.

Webinar ‘Effectief leiderschap omgevingsmanagement zon- en windprojecten’

WIndunie op HIER Opgewekt

De ontwikkeling van een wind- of zonnepark is een complex proces. Niet alleen op technisch en financieel vlak. Juist ook in het betrekken van de omwonenden, grondeigenaren, natuurorganisaties en ander belanghebbenden in de directe omgeving. Er valt winst te behalen als de lokale omgeving de kans krijgt om te participeren en mee te doen in de ontwikkeling van een wind- of zonnepark.

Maar hoe doe je dat? Welke stakeholders worden betrokken? Hoe ga je met elkaar om en welke afspraken maak je en welke belangen zijn prioriteit? Dáár bestaat geen gouden formule voor, elke lokale situatie is uniek.

Aan de hand van de zeven eigenschappen van effectief Leiderschap (Stephen Covey) deelden drie omgevingsmanagers in dit HIER Opgewekt webinar hun lessen en voorbeelden uit de praktijk.

Moderator: Thijs Wentink van HIER Opgewekt. Spreker(s): Jennie Tissingh (Omgevingsmanager Windunie), Erik van Norren (Omgevingsmanager Vattenfall), Wim van Beuzekom (Omgevingsmanager o.a. Betuwewind).

Bekijk het webinar >> 

Windunie wint Pitch op Landelijke Omgevingsmanagementdag

Windunie omgevingsmanagement

 

Jennie Tissingh en Steef van Baalen gingen op de Landelijke Omgevingsmanagementdag begin oktober aan de haal met de publieksprijs en de juryprijs. Zij pitchten een paper geschreven door Tessa Felix: “Een appel of een banaan?” over zorgvuldige omgevingsprocessen. Jennie Tissingh ontving de prijzen uit handen van dagvoorzitter Dolf Janssen.

Download het paper >> 

Vragen of meer weten over samenwerken met Windunie?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Communicatie@Windunie.nl
030 753 3100